/
Bedrijfsfotografie

Wilt u een nieuwe website laten maken en hebt u daarvoor ook nieuwe bedrijfsfoto’s nodig?

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor u de essentie van uw bedrijf vast te leggen in een mooie bedrijfsreportage.

Een persoonlijke uitstraling van uw bedrijf op internet wordt steeds belangrijker in het ‘zaken doen’. Naast het doortrekken van uw huisstijl binnen de website speelt het beeldmateriaal (fotografie en film) hierin een belangrijke rol. In een wereld waarin we overspoeld worden met informatie is een foto of film vaak het eerste dat we zien, door de invloed van de huidige media worden we steeds meer visueler. Spreekt het beeld ons aan, dan gaan we ons verder informeren of verdiepen in het bedrijf, het product en/of de aangeboden dienst.

Uit diverse onderzoeken blijkt iedere keer weer dat bezoekers van websites en webshops een eerste indruk vormen op basis van de beeldinformatie en fotomateriaal.

 Het gezegde: ‘één foto zegt meer dan 1000 woorden’ , is namelijk ook in ons digitale tijdperk nog steeds van toepassing. Daarom is het een goede keuze uw bedrijfsfotografie door ons te laten verzorgen.