/
Foto’s

FOTO's

Ik ben enkele jaren geleden gestart met DB Pictures in Almere. Als fotograaf richt ik me voornamelijk op de zakelijke markt. Fotografie was niet nieuw, het liep al als een rode draad mijn leven.  

DB Pictures heeft zich gespecialiseerd in productfotografie, bedrijfsfotografie en 360 graden fotografie. Op de website staan verschillende foto’s, de diversiteit is goed te zien.
Met name de 360 graden fotografie is volop in ontwikkeling. Voor websites heel aantrekkelijk omdat het te verkopen product van alle kanten te zien is maar ook van dichterbij kan worden bekeken. De keuze van het aantal foto’s (18, 36 of 72) is een persoonlijke kwestie. Echter niet alle producten zijn geschikt voor 360 graden fotografie. Dan komt de reguliere productfotografie om de hoek kijken en haalt de webshop eigenaar hier ook veel voordeel uit. Ik fotografeer producten in nauw overleg met de opdrachtgever in een kwaliteit die je van een professional mag verwachten.
Bedrijfsfotografie is een tak die me na aan het hart ligt. Of het nu om een nieuwe machine gaat die op locatie gefotografeerd moet worden, verwarmingselementen, thee of portretten van het salesteam, de diversiteit is waar ik van hou.

Andere opdrachten

9 December 2022
18 December 2022
29 January 2023
15 March 2023

laat een bericht achter